19:15

Järnboås IF

Referat: Frövi IK - Järnboås IF

Förlust i träningsmatchen mot Järnboås
Vi börjar matchen på ett bra sätt och speciellt första 20 min då vi rullar bollen med högt tempo inom laget och skapar några fina lägen med sätter inte bollen i nät. Vi har en bra kontroll över matchen i första halvlek men nätar aldrig, 0-0 i paus men FIK vinner på poäng. I andra halvleks 4 min tappar vi bollen lite lätt på egen planhalva och en Järnboås spelare får möjlighet att skjuta in 0-1. Spelet i andra halvlek är inte riktigt lika bra som första men vi har några riktigt fina lägen men Järnboås målvakt ärhela tiden i vägen, vi borde nog ha gjort något mål eller två men men. Vi jobbar för kvittering men i matchen sista minutrar ger vi motståndarna möjlighet att näta två gånger vilket innebär att slutresultatet blir 0-3. Ett slutresultat som vi inte är nöjda med men vi tar med oss ljusglimtarna från matchen som vi skall bygga vidare på och speciellt första 20 där passningsspelet var av hög klass.